Om Genoptræningsfysioterapeuterne

Henrik Hougs Kjær, genoptræning fysioterapeut søborg

HENRIK HOUGS KJÆR

FYSIOTERAPEUT

Kontakt Henrik direkte på henrik@gtfys.dk

Henrik er blandt Danmarks mest erfarne, når det gælder genoptræning efter idrætskirurgiske operationer, overbelastningsskader eller akutte idrætsskader. Henrik har haft ansvaret for hundredvis af genoptræningsforløb efter korsbåndsrekonstruktioner, store skulder- og fodoperationer og for mere end 700 forløb efter hofteartroskopi. Med næsten 30 års erfaring som fysioterapeut har Henrik arbejdet på offentlige hospitaler, på privatklinik, på Københavns Privathospital, hvor han i 2009 opstartede fysioterapien og på Capio Privathospital. Henrik er fysioterapeut for det danske herrelandshold i Volleyball, hvor han i mange år også har haft ansvaret for den fysiske træning – som aktiv spillede han selv 118 landskampe i volleyball.

Henrik har trænet ungdomshold i Gentofte Volley i 20 år, og fra 2023 er han assistenttræner for Liga-herrerne (1. holdet) i Gentofte Volley.

Han har desuden arbejdet med professional fodbold gennem 6 år som fysioterapeut for superligaklubberne Lyngby FC og FC Nordsjælland.

Efteruddannelse:

 • Eksamineret idrætsfysioterapeut i 2005
 • Ti uddannelsesforløb på Washington University i USA.
 • Kurser og konferencer om genoptræning efter idrætsskader og idrætskirurgi.

Thomas Riis Larsen, genoptræning fysioterapeut søborg

THOMAS RIIS LARSEN

FYSIOTERAPEUT

Kontakt Thomas direkte på thomas@gtfys.dk

Thomas har mere end 30 års erfaring som fysioterapeut. Har været ansat både på offentligt hospital, privat klinik og privat hospital. Thomas har primært arbejdet med genoptræning af idrætsskader og genoptræning efter ortopædkirurgiske operationer.

Thomas har varetaget talrige genoptræninger efter discus prolaps operationer og andre rygproblemer. Har set og genoptrænet mange skader efter boldspil, især korsbåndskader og andre skader i knæ. Har haft ansvaret for genoptræning af store fodledsskader og akillessene operationer. Thomas har haft ansvaret for planlægning af genoptræning af mere end 300 patienter, der har været gennem hofteartroskopi på grund af ledlæbeskade.

Gennem 8 år var Thomas fysioterapeut i Sparta Atletik. Han har desuden undervist på Rygskole, udviklet undervisningsforløb til forebyggelse af idrætsskader og er medforfatter på Gyldendals Løbebog fra 2002. Thomas er også cykelentusiast og arbejder 10 timer ugentligt som fodboldtræner for unge i Greve Fodbold.

Thomas varetager GLA:D træning af knæ og hofteled med artrose (slidgigt).

Efteruddannelse:

 • Master i Idræt og Velfærd fra Institut for Idræt ved Københavns Universitet.
 • Fire uddannelsesforløb på Washington University i USA.
 • Mc Kenzie kurser og talrige kurser inden for idrætsskader.
 • Certificeret GLA:D -terapeut

TINA KJÆR NØRSKOV

FYSIOTERAPEUT

Kontakt Tina direkte på (mail er på vej)

Tina har over 25 års erfaring primært fra privat praksis, men også fra Odense Universitets Hospital og rehabiliteringscenter i Lillehammer. Desuden har Tina flere gange været ski-fysioterapeut i Alpe D`Huez. Tina har brede kompetencer indenfor bevægeapparatet og stor erfaring med holdtræning og individuel behandling og træningsvejledning indenfor både osteoporose, generel ryg- og hoftetræning, stabilitetstræning, nakke- og skuldertræning, pilates og GLAD. Tina er tidligere ivrig gymnast, men dyrker ny mest crossfit, løb, MTB. Tina har siden 2008 været Skiinstruktør BSI og er aktiv i Skiklubben Hareskov.

Efteruddannelse:

 • Diplom i Manuel Terapi (Dip.MT)
 • Credential eksamen McKenzie (MDT)
 • Kurser og konferencer indenfor idrætsfysioterapi, fysioflow, osteoporose og udvidet lænderyg undersøgelse
 • Certificeret GLA:D -terapeut
 • Pilates instruktør

Birgitte Hougs Kjær, fysioterapeut og ultralyd scanning søborg

BIRGITTE HOUGS KJÆR

FYSIOTERAPEUT, CAND.SCIENT., PH.D.

Kontakt Birgitte direkte på birgitte@gtfys.dk

Birgitte er tilknyttet klinikken som ekstern konsulent med ansvar for markedsføring og sociale medier. Som fysioterapeut og Ph.D. har Birgitte et indgående kendskab til klinikkens specialer og behandlinger, og vi er glade for at kunne trække på Birgittes mange kompetencer.

BOOK EN KONSULTATION ONLINE

Brug vores online booking og book en opstartende konsultation hos os.

Eller kontakt os direkte hvis du har nogle spørgsmål.